DRØMMEN

Endelig ferdig utdannet og i fast stilling. Jeg har gledet meg veldig til å ta fatt på denne siden, fantasere og gjøre drømmen til virkelighet.

Ja, faktisk det er jeg som er den heldige jenta som skal få være med å oppleve og seile med en båt som skal jorda rundt.

Jeg begynte på politihøgskolen i Oslo høsten 2000. Der ble jeg bedre kjent med både Morten og Tom Georg. Morten og jeg innledet et kjærlighetsforhold og det er på denne måten jeg har fått tilbudet om å være med jorden rundt.

Morten forberedte meg fra første stund på at drømmen hans om å seile jorden rundt ville han realisere. Han spurte meg derfor om jeg ville vente på han på kaien da han kom tilbake. "Nei, jeg vil være med" fikk han til svar.

3 år jorden rundt med kjæresten sin. Si meg, hvor mange jenter er det ikke som drømmer om å være alene på en øde øy med gutten sin, under palmene og bade i asurblått hav?

Jeg trodde vel kanskje at drømmen ikke ville realiseres, men i dag sitter jeg her med egen nett side og vi har funnet vår ideelle langturbåt. Vi har satset alle våre sparepenger, selger bil, mc, leilighet og tannbørste (Gi gass!) :-)