DAGENS SITUASJON
Den 19. januar 2007 sto jeg på Gardermoen og kjente den kalde vinden stryke meg over kinnet. Jeg fikk en av mine drømmer oppfylt, det snødde da jeg kom hjem. Det hadde vært en forferdelig trist vinter med bare mildvær og regn, det var det som var rapporten hjemmefra fra familie og venner. Etter å ha levd under palmeblader i tropene i 2,5 år så gledet jeg meg til snøkledde trær og jeg lengtet etter å se en snøkrystall falle fra himmelen. Selv om det var en stor temperaturforskjell fra Sør-Afrika til Norge, så var det en utrolig opplevelse å se snøfnuggene falle fra himmelen og legge seg som et tynt teppe på bakken. Jeg er veldig glad i Norge sine fire årstider, hver av dem er så spesielle og unike.

Nå er det vinter igjen, det har gått nøyaktig ett år. Det er i dag 20.februar og jeg husker godt min første arbeidsdag ved Eidsberg lensmannskontor. Det var onsdag 24. januar 2007, jeg var både skremt og ivrig etter å starte et normalt liv igjen. Det har gått over all forventning å komme tilbake til det normale livet. Det har vært et begivenhetsrikt år med mange spennende oppdrag og mye nyttig å lære. Jeg er i dag fast ansatt etter å ha gått vikariat i over ett år. Jeg er veldig glad for det.

Etter endt tur rundt jorden var jeg full av opplevelser og historier, og det året som jeg nå har lagt bak meg har vært likedan. Livet mitt har vært innholdsrikt og mangfoldig. Jeg har fortsatt den store reiselysten og er heldig som har funnet en kjæreste som vil være med på de reisemål jeg foreslår og de sprell jeg ønsker å gjennom-føre for at livet skal bli spennende og komplett. Jan-Andrè er en gutt som liker utfordringer og opplevelser. Han er sporty, utadvent og verdens snilleste. Vi har det siste året opplevd både Tyrkia og Gambia sammen. Vi drar til Florida i april/mai for å besøke Jan-Andrè sin vertsfamilie fra den tiden han var utvekslingsstudent i Orlando.  

Jeg kommer til å bli boende i Indre Østfold en liten stund til, fordi Jan-Andrè og jeg har kjøpt oss ny leilighet i Askim. Vi gleder oss veldig til å flytte sammen og bli et samboerpar. Leiligheten er nyoppført og vi overtar i 21.februar 2008. Vi gleder oss stort.

Året 2007 har gått utrolig raskt. Jeg håper at de kommende årene sammen med Jan-Andrè vil bli like fine, det gjelder bare å gripe dagen. "Carpe Diem"

Med vennlig hilsen, Madeleine.